ΑρχικήΕταιρεία

    

 

H Salinox ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, παράγοντας κουφώματα αλουμινίου και δημιουργώντας ανοξείδωτες κατασκευές, στέγαστρα, σκάλες, αίθρια, βιτρίνες καταστημάτων και ειδικές κατασκευές.
 
Οι καινοτόμες ιδέες, η βαρύτητα στην ποιότητα και στην αντοχή των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων, καθώς και η συνέπεια στην παράδοση των έργων, έδωσαν ώθηση στην εταιρεία, με κατεύθυνση την σχεδίαση και την παραγωγή προϊόντων στήριξης κρυστάλλων.
 
Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων της είναι οι γυάλινες οροφές, οι πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες, προφίλ για ανοιγόμενες πόρτες, συρόμενα συστήματα, στήριξη γυάλινων στηθαίων, καθώς και ανοξείδωτα εξαρτήματα στήριξης γυαλιών και στεγάστρων.
 
Σχεδιάζοντας νέα συστήματα, διαρκώς εξελίσσοντας τα παλαιότερα, η Salinox συνεχίζει να αναζητά νέες ιδέες και λύσεις για κάθε αρχιτεκτονική κατασκευή.
 
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η Salinoxείναι μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες εταιρείες στον χώρο των γυάλινων κατασκευών, με ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής προφίλ αλουμινίου και με τη δυνατότητα να δημιουργήσει ό,τι χρειάζεται μία γύαλινη κατασκευή.
 
Η Salinox διαθέτει περισσότερα από 3.000m2 εργοστασιακών χώρων παραγωγής, συνυπολογίζοντας το εργοστάσιο της εταιρείας στην Ρωσία. Με έναν μεγάλο αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού, εξωτερικά συνεργεία, δέκα showrooms και ένα οργανωμένο πανελλαδικό και διεθνές δίκτυο συνεργατών, η Salinox αναλμβάνει εδώ και χρόνια την ευθύνη περάτωσης μεγάλων έργων, με αξιοπιστία, συνέπεια και άψογο τεχνικά αποτέλεσμα.